Jdi na obsah Jdi na menu

Jak se deratizace dělá

Zde je postup deratizačních prací, které vyhovují normám systému HACCP.

 

​1.Průzkumné deratizační práce

2.Přípravné práce

3.Určení způsobu deratizace a výběr deratizačních prostředků

4.Označení deratizačních staniček a na viditelných místech vylepení výstrah

5.Ochranná a bezpečnostní opatření

6.Kontrola účinnosti, případně doplnění nástrah

7.Odstranění uhynulých hlodavců, zbytkové nástrahy a jejich likvidace

8.Evidence deratizačních prací

 

V potravinářských a na ně navázaných provozech je deratizace povinná dle zákona o ochraně veřejného zdraví č. 258/200 Sb. Doporučujeme proto využít deratizačního servisu tj. pravidelné kontroly, vytvoření plánu uložení nástrah, zavedení deratizačního deníku, vyhodnocování deratizačních prací.

 

 

 

kontakt:

724 042 351
603 825 752
info@pohys.cz
Praha 2, Praha 3, Praha 4, Praha 8, Praha10

poptávkový formulář

Email:
Telefon:
Poptávka: