Jdi na obsah Jdi na menu

Deratizace

mys.jpgCílem deratizačních prací je zajištění ochrany před škodlivými hlodavci (potkan, myš, krysa). 

Vzhledem k tomu, že hlodavci jsou nositeli mnoha závažných onemocnění klade standardní metodika v oblasti deratizace důraz na opatření preventivní. Jedná se především o deratizační zajištění objektů před proniknutí hlodavců.

Pro zákazníky v potravinářském průmyslu a příbuzných oborech je deratizace objektů povinná ze zákona. Zde nabízíme ochranu před hlodavci formou pravidelného deratizačnho servisu. Dále zpracujeme v rámci deratizace agendu potřebnou pro provoz v systému HACCP....

 

Nepodceňujte systém důsledného provádění pravidelných deratizačních zásahů.  Deratizaci je vhodné provádět 2x ročně, na jaře (v době populační exploze hlodavců) a na podzim (kdy se myši stahují za teplem a potravou do obydlených objektů a skladů).
 

Přiložený ceník deratizace uvádí orientační ceny.

 

Využijte nezávazně poptávkový formulář.

 

Bezpečnostní listy ke stažení zde.

 

 

 

 

Poznejte nejčastěji se vyskytující hlodavce ve svém okolí: 

  

potkan-1-.jpg

 

mysdomaci-1-.jpg

Další ve fotoalbu. 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Rubriky

Deratizace

Příspěvků: 1

Orientační ceník

Příspěvků: 0

Postup hubení hlodavců

Příspěvků: 0

HACCP

2. 8. 2016 Deratizace

kontakt:

724 042 351
603 825 752
info@pohys.cz
Praha 4, Praha 3, Praha 8, Praha10