Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak se deratizace dělá ?

Zde je postup deratizačních prací při hubení škodlivých hlodavců vyhovující normám HACCP.

  1. Průzkumné práce
  2. Přípravné práce
  3. Určení způsobu deratizace a výběr deratizačních prostředků
  4. Označení deratizačních staniček a na viditelných místech vylepení výstrah
  5. Ochranná a bezpečnostní opatření
  6. Kontrola účinnosti, případně doplnění nástrah
  7. Odstranění uhynulých hlodavců, zbytkové nástrahy a jejich likvidace
  8. Evidence deratizačních prací
  9. Pravidelné zhodnocování deratizačních prací (na žádost objednavatele)

Některé firmy v potravinářském průmyslu a navázaných oborech vyžadují

deratizační servis na základě anglického standardu BRC (British Retail Consortium)

Systém BRC navazuje na HACCP, ale v některých specifických bodech se částečně liší.

 
 


kontakt:

724 042 351

poptávkový formulář

Email:
Telefon:
Poptávka:

 

 

 

 

 

 

 


Statistiky

Online: 2
Celkem: 161993
Měsíc: 1977
Den: 73