Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deratizace

 

mys.jpgCílem deratizačních prací je zajištění ochrany před škodlivými hlodavci (potkan, myš, krysa). 

Vzhledem k tomu, že hlodavci jsou nositeli mnoha závažných onemocnění klade standardní metodika v oblasti deratizace důraz na opatření preventivní. Jedná se především o deratizační zásahy zajišťující objekt před proniknutí hlodavců.

Pro zákazníky v potravinářském průmyslu a příbuzných oborech je deratizace objektů povinná ze zákona. Zde nabízíme ochranu před hlodavci formou pravidelného deratizačnho servisu. Dále zpracujeme v rámci deratizace agendu potřebnou pro provoz v systému             HACCP a BRC...

Nepodceňujte systém důsledného provádění pravidelných deratizačních zásahů.  Deratizaci je vhodné provádět 2x ročně, na jaře (v době populační exploze hlodavců)     a na podzim (kdy se myši stahují za teplem a potravou do obydlených objektů a skladů).

 

Poznejte nejčastěji se vyskytující hlodavce ve svém okolí: 

  

potkan-1-.jpg

 

mysdomaci-1-.jpg

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

Příspěvky

BRC

 
2. 8. 2016 | Rubrika: Deratizace

Jak se deratizace dělá ?

 
12. 10. 2010 | Rubrika: Deratizace
 


kontakt:

724 042 351

poptávkový formulář

Email:
Telefon:
Poptávka:

 

 

 

 

 

 

 


Statistiky

Online: 1
Celkem: 161993
Měsíc: 1975
Den: 73